Віктор Мельниченко та Артем Кондратюк написали пісню для Лєни Дарк

Віктор Мельниченко - журналіст, блогер, письменник, громадський діяч та просто хороша, щира і неймовірно талановита людина. Та віднедавна Віктор Мельниченко ще й автор пісень.

Зокрема він дуже тісно співпрацює з відомою співачкою з Хорошева - Лєною Дарк. В них утворився творчий тандем. Саме для неї він написав свою першу пісню, пише chernyakhiv.org.ua.

Ось що каже Лєна Дарк про їх співпрацю: «Вітя чи не єдина людина, якій повністю відкрилась і довірилась».
Та й Віктор про Лєну дуже хорошої думки.

«Мене притягує до світлих людей, і саме такі люди повинні об’єднуватися» - поділився зі мною думками наш земляк.

Познайомилися вони на одному з концертів півтора року тому. З того часу товаришують, а віднедавна ще й плідно співпрацюють. В репертуарі Лєни Дарк пісні різнопланові: про кохання, розлуку… зраду…

«Потрібна була пісня про Батьківщину, про рідну землю.Я попросила Вітю, аби він знайшов автора пісень, який би зміг написати щось подібне. Я знала, що Вітя й сам раніше писав вірші. На що Вітя скромно відповів: «Я спробую щось написати. Буквально наступного ранку текст майбутнього хіта вже був готовий» - ділиться спогадами Лєна Дарк.

Автором музики є наш земляк з Озерного, співак Артем Кондратюк.

Ось так завдяки взаємодопомозі виникла пісня «Моя земля». Вона уособлює ті почуття, які є в кожного з нас: любов до рідної землі.

З часом «Моя земля» стала справжнім хітом. І тепер часто просять мінусовку пісні в школи, дитячі садочки аби дітки її вчили й співали на заходах.

Вона часто лунає на концертах в Києві і не тільки.

«Ця патріотична пісня дала змогу розкритись мені на повну, адже вона написана з любов’ю», - зізнається Лєна Дарк.

Співачка зізнається, що просила Вітю, щоб він написав ще якусь пісню. Та вона певно й подумати не могла, що це відбудеться так швидко.

Нещодавно Лєна Дарк презентувала пісню «Полечу» на слова знову ж таки Віктора Мельниченка. Автор музики - Роман Непомящий.

Цього разу - це гумористична пісня. За словами Лєни Дарк вона розкриває найболючіше питання — наших доріг, які сьогодні м’яко кажучи не в дуже хорошому стані.

«Коли я їжджу зі свого рідного Хорошева до Житомира, Києва чи до іншого міста, щоразу зіштовхуєшся з проблемою доріг. Це смішно і страшно водночас. Проблема є, її видно, але ти нічого не можеш з цим вдіяти - каже співачка.

Головна героїня пісні - успішна жінка, яка летить до свого коханого, але на заваді – занедбані дороги.

Але як би там не було, Лєна Дарк радить всім завжди сприймати всі негаразди з посмішкою, легко.

Що ж, приємно що навколо нас є такі талановиті люди, як Віктор Мельниченко та Лєна Дарк. Пишаємося, що маємо таких земляків.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 10/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework