×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Офіцери управління 8-го армійського корпусу вдосконалюють майстерність стрільби

У 240-му центрі підготовки підрозділів, що на Житомирщині, не змовкають звуки пострілів та вибухів. Тут проходить бойове злагодження відмобілізованих підрозділів і заходи бойової підготовки військових частин, що відновлюють боєздатність.

Як повідомляє «8 армійський корпус», у середу, 15-го жовтня, на полігоні вдосконалювали свої навички у виконанні вправ з вогневої підготовки військовослужбовці 8-го армійського корпусу. Метою проведення заняття ставилось відточування майстерності офіцерів управління корпусу щодо ураження цілей зі стрілецької зброї.

Як зазначив командир 8-го армійського корпусу генерал-лейтенант Петро Литвин,  підвищувати рівень володіння зброєю  мають всі військовослужбовці, незалежно від попередніх показників.

– Вогнева підготовка не повинна проводитись одноманітно, – додав генерал-лейтенант Петро Литвин. – Кожного разу умови виконання повинні бути більш складні та більш наближені до бойових, тільки так можна навчити військовослужбовця до виконання завдань у будь який обстановці.

Аналіз виконання проведених вправ стрільб показав, що кращі результати демонструють офіцери, які безпосередньо брали участь у проведенні АТО на сході України.

n1610141047

n1610141047 1

n1610141047 3

n1610141047 2

Последнее изменение Четверг, 16/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework