87–річна бабуся піднялася у небо над Житомиром. ВІДЕО

Такий подарунок Олександрі Хартонівні Мечківській зробив онук – Ігор Безвершук, який нещодавно отримав посвідчення пілота-любителя. 

Про це йдеться в сюжеті «СК1».

Ця подія за святковим столом зібрала усю сім’ю – доньок, дружину, маму. Тещу і бабусю. Тут і з’явилася ідея – підняти найстаршу жінку в сім’ї у небо. Головне – вона була не проти.

Для подарункового польоту обрали однин із найповажніших бортів на Смоківському летовищі клубу «Авіатик» – моторизований планер Бланік L – 13, який носить ім’я «мото-бублик». Бублик – це прізвище легендарного пілота Віктора Семеновча Бублика, який свого часу подарував залізному птаху нове життя. Він встановив на списаний планер двигун від фольксвагена, посилив його і тепер регулярно підкорює на ньому небо. Каже, сьогоднішній політ мало чим відрізнявся від попередніх – у небо піднімалися на 450 метрів, зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину. Свою поважну пасажирку лагідно назвав рибкою і похвалив за хоробрість.

"Дивлячись на спокійну реакцію бабусі на екстремальний політ, я з легкістю погодилася на пропозицію відчути це на собі. Не скажу, що пошкодувала, але це, справді, страшно. Особливо, коли на висоті пілот відключає двигун, і залізна машина дивним чином кружляє у небі, тримаючись на повітряних потоках", — ділиться враженнями журналістка і телеведуча Ірина Степаненко.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 11/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework