Щебінь замість плитки: плануєте на Михайлівську, забудьте про підбори. ФОТО

Житомирські тротуари стали справжнім випробування для містян. Не виняток і єдина пішохідна вулиця Житомира – Михайлівська.

Значну частину вулиці вже реконструювали, та все ж лишається невеличкий відрізок зі сторони Київської, який спричиняє дискомфорт.

Тепер ця ділянка засипана камінням, яке, відверто кажучи, може попсувати взуття. "Ходжу на роботу через Михайлівську і кожен раз вгрузаю підборами у цей щебінь. Вже одну пару туфель викинула!", - скаржиться Олена.

Також на не покладену "нову плитку" скаржаться молоді матусі із візочками, яким дуже важко проїхати цю ділянку.

Роботи з укладки гранітної плити на пішохідній Михайлівській розпочалися 1 квітня.

Начальник управління капітального будівництва Олександр Заблодський, ще у березні повідомляв, що: «Буде докладено плитку до вулиці Київської та встановлено боларди. Відразу ж підрядник усуне недоліки, які виникли після зими».

Також у міській раді обіцяють, що після того, як будуть закінчені роботи з укладання гранітної плитки, на Михайлівській буде проведено благоустрій – встановлення лавок, смітників. Висадження дерев та освітлення. Будуть проводитися і роботи з облаштування фонтану за гроші мецената, - повідомляють у прес-службі міської ради.

Нагадаємо, ремонт пішохідної Михайлівської розпочали у 2016 році. Роботи планують закінчити до літа 2017 року, тож поки лишається чекати. А, якщо плануєте погулятися Михайлівською, не забувайте про зручне взуття.

Всі новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 14/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework