До молодіжної мистецької акції «Я люблю Україну свою – 2017» долучилося майже 250 учасників

У приміщенні Телецентру 20 квітня відбулася молодіжна мистецька акція «Я люблю Україну свою–2017», у рамках якої пройшов V регіональний фестиваль молодіжних субкультур «ПОЛІССЯ DANCE–2017». Захід присвячений Міжнародному Дню солідарності молоді.

До організації акції долучилися: управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, управління культури та управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та творчо-мистецький проект «Академія зірок».

Основні ідеї заходу: плекати у дітей та молоді любов до України, розвивати у них дух патріотизму, пропагувати здоровий спосіб життя, протидіяти різним негативним соціальним явищам. Деякі учасники фестивалю «ПОЛІССЯ DANCE–2017» втілили ці теми у своїх танцювальних номерах. Концертну програму доповнювали виступи відомих місцевих вокалістів.

У трьох вікових категоріях (молодшій, середній та старшій) змагалися 16 танцювальних колективів. Переможцем у номінації «Молодша вікова категорія» став колектив «Funky Bunch» (м. Житомир), у категорії «Середня вікова категорія» — «FDE Crew» (м. Малин), у номінації «Старша вікова категорія» — колектив «TS–Two» (м. Житомир). Судді нагородили переможців не лише почесними кубками, а й вручили грошові подарунки.

Журі наголосили, що хореографія учасників була на достатньо високому рівні та побажали танцівникам розвивати свій талант, вдосконалювати артистизм, емоційність під час виступів та акторську майстерність. Велику вдячність судді висловлювали батькам дітей, які взяли участь у фестивалі, адже вони підтримують своїх чад, сприяють їхньому творчому розвитку.

Насамкінець, організатори мистецької акції звернулися до юнаків та дівчат з проханням приєднуватися до численного творчого колективу мистецького проекту «Академія зірок», не боятися шукати себе та реалізовуватися через творчість, а також вести і пропагувати здоровий спосіб життя.

Катерина Дейнека

Всы новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 21/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework