Китайський завод «Анкай» налаштований на плідну співпрацю із Житомиром

Сьогодні відбулась прес-конференція за участі заступника міського голови Дмитра Ткачука та членів делегації з Китаю, які останні кілька днів працювали в Житомирі та вивчали можливість збирання електробусів у нашому місті.


Фахівці з Китаю, за допомогою спеціальних приладів, вивчали стан доріг Житомира та прийшли до висновку, що їхній транспорт без проблем зможе пересуватися нашим містом. Іноземні гості запевнили, що в різних провінціях Китаю,як і в Україні, температура нестабільна у різні пору, тож вони виготовляють свій транспорт, враховуючи температурні показники. Тому через різні погодні умови проблем з роботою транспорту не буде.

Представники делегації зазначили, що 15 років тому їхня країна активно почала розвивати свій транспорт.На прес-конференції був присутній Джордж Лі, заступник директора заводу «Анкай», який займається виготовленням автобусів, електробусів, тролейбусів. Він наголосив, що сьогодні «Анкай» - це державна корпорація з великими потужностями, яка виробляє транспорт як для своєї країни, так і для інших держав.

Варто зазначити, що вчора міський голова Сергій Сухомлин, разом з членами китайської делегації, зустрічались з представниками Міністерства інфраструктури України. Зустріч показала, що китайський завод«Анкай» налаштований на плідну співпрацю з Житомиром у галузі транспорту. Однак, цьому повинна сприяти і наша влада. Зокрема, в Китаї держава виділяє кошти для побудови зарядних пристроїв для електробусів у своїй країні. «Ми пропонуємо українському уряду також виділяти кошти для розвитку інфраструктури Житомира, сприяти побудові зарядних пристроїв для транспорту», - зазначив Джордж Лі.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 21/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework