Із початку року дорожнє полотно в області відновлено на 87 000 квадратних метрах

На шляхах загального користування Житомирщини тривають роботи з відновлення дорожнього полотна на замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

Із початку року підрядними організаціями було ліквідовано дефектів та пошкоджень на майже 87-ми тисячах квадратних метрівавтомобільних доріг– це 528 кілометрів.

Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

Шляхи державного значення відновлено на 60,5 тисячах кв. м , решта робіт виконано на шляхах місцевого значення.

Лише за останній тижденьроботи з ліквідації ямковості було виконано на майже 10-ти тисячах квадратних метрах шляхів, що становить 63 кілометри доріг.

Нагадаємо, що у поточному році на експлуатаційне утримання, куди входить і ямковий ремонт,наявної мережі шляхівЖитомирської області, а це більше 8,5 тисяч кілометрів доріг загального користування,річним планом було передбачено 148 мільйонів гривень, з них на державні автомобільні шляхи – 81,5 мільйона, решта - на шляхи місцевого значення. Що, на жаль, не задовольнить наявну потребу.

Звертаємо увагу представників ЗМІ, громадськості, активістів та водіїв, що у зв’язку з хронічним недофінансуванням галузі в цілому та рівнем фінансування зараз, ситуація з дорогами в Україні зміниться не скоро, - про це нещодавно відкрито заявив очільник Укравтодору Славомір Новак.

Нагадаємо, що на сайті Служби автомобільних доріг у Житомирській області щоденно інформується про виконані роботи з ліквідації ямковості.

 

Последнее изменение Пятница, 21/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework