Малинчани планують перекрити залізницю

Укрзалізниця» скорочує кількість вагонів у приміських електропотягах. Хвиля докотилася і до Малина: нещодавно кількість вагонів електрички «Коростень — Борщагівка» зменшилася із восьми до шести, а з травня узагалі планують залишити лише чотири.


Тож люди мають намір влаштували на залізничному вокзалі акцію протесту, вдаючись ледь не до перекриття колії, - пише mn.zt.ua.

Обурення земляків можна зрозуміти, почувши про реалії поїздок в електричках у столичному напрямку. Розповідають, у вагонах не вистачає не тільки сидячих, а й стоячих місць. Дехто з містян, аби потрапити в потяг, добирається до пиріжківської платформи чи ще далі. Через задуху і штовханину ледь не щодня хтось із пасажирів непритомніє і з потягу його «знімає» швидка допомога.

Траплялись і… смертельні випадки. Крім того, електричка ніколи не відправляється за графіком, бо люди товчуться у тамбурах, не маючи змоги пробратися у вагони. Тим часом у касі малинського вокзалу кажуть: за кількістю придбаних квитків, столичними електричками користується декілька десятків пасажирів. Відтак «статистика» рахує, що потяги курсують до Києва напівпорожніми. Чому ж люди не беруть квитки у касах станції? Відповідь — не встигають. Та й касирів на станції мало.

Тому, як вихід із ситуації, люди пропонують збільшити кількість кас на малинському вокзалі, аби кожен міг встигнути придбати квиток, а для «зайців» — встановити турнікети. Нині ж люди налаштовані радикально і планують вимагати «довших електричок». Як це зробили, приміром, у Баришівці: пасажири, котрі не зайшли в електричку, стали на колії й майже на три години перекрили рух потягів. Відтак людям пообіцяли: у години пік додаватимуть до потягів один-два додаткових вагони.

Чи зможуть добитися подібного малинчани — побачимо. Адже заклик до мирної акції протесту, яку на малинському вокзалі планують почати завтра о шостій ранку, з’явився лише анонімно в соціальних мережах, без офіційного звернення до відповідних органів та служб.

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 26/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework