Будівельники планують завершити реконструкцію стадіону «Полісся» до кінця 2017 року. ФОТОРЕПОРТАЖ

Зараз активно триває реконструкція Центрального стадіону у місті Житомирі. Цікаво було дізнатися, на якій стадії нині перебуває цей процес.

Як зазначив виконроб Ігор Климчук: «Зараз ми плідно працюємо над реконструкцією стадіону ″Полісся″, активно ведуться будівельні роботи. Якщо нічого не заважатиме робочому процесу, то до кінця року ми встигнемо завершити реконструкцію. А при належному фінансування ми зможемо це зробити навіть раніше, аніж заплановано. Зі свого боку ми робимо все належне, щоб вже у 2017 році житомиряни та гості міста змогли побачити новий, оновлений стадіон, на якому можна буде комфортно тренуватися та проводити різноманітні змагання».

Варто зазначити, що з 2005 року стадіон повернено у комунальну власність громади Житомирщини. З того часу чиновники на перебій говорили про оновлення Центрального стадіону в місті Житомирі. Нарешті є надія, що в цьому році його все ж буде реконструйовано!

Нагадаємо, що у 2013 році на стадіоні був урочисто відкритий легкоатлетичний манеж. Увесь проект реконструкції стадіону, без відновлення Східної трибуни, передбачає фінансування в 30 мільйонів гривень. У 2013 році на стадіоні був урочисто відкритий легкоатлетичний манеж. Відновлювальні роботи тривають останні кілька років.

Катерина Дейнека
Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 28/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework