Моторошна історія: в сільській хаті поряд із закривавленою жертвою знайшли брудних та голодних дітей. ВІДЕО

На Житомирщині багатодітна мати, яка виховує так званих Мауглі, виявилася кровожерливою убивцею.

Про жахливу смерть 55-річного жителя Стрижівки повідомила його невістка. Мовляв, чоловік прийшов додому увесь побитий і вже у хаті – помер. Версію молодої жінки підтримала і співмешканка загиблого.

Коли ж правоохоронці зайшли до будинку, де лежав труп, жахнулися: сморід, розкиданий мотлох, облуплені стіни. Просто, ніби у хліві. І серед усього цього жаху – троє маленьких дітей. Налякані смертю, вони ховалися під столом, передає "Надзвичайні Новини".

Дмитрику - п'ять, молодшим сестричкам - три і два роки. Діти брудні та голодні. Час від часу їх підгодовували сусіди та родичі.

Тут, разом із дітьми, жили четверо дорослих: 30-ти річна матір малих із чоловіком та його мати-пенсіонерка зі своїм співмешканцем - тим самим, кого побили до смерті. Бабуся малюків виправдовується: невістка не готувала їжі, бо дуже зайнята.

Насправді, кажуть у селі, уся родина - алкоголіки, а загиблий - ще й колишній зек, відсидів 15 років за убивство. Сюди переїхали менше року тому. Таким сусідам люди не зраділи. А от за дітей переживали.

У соцслужбі виправдовуються: працювали з матір'ю-одиначкою, у якої загалом дітей аж п'ятеро. Двоє старших синів – у спецшколі-інтернаті. І тиждень тому чиновники дали жінці місяць на виправлення.

Але все чомусь вирішувалося аж надто повільно. І лише після візиту поліції нещасних дітей із сім'ї забрали. Зараз усі троє – у районній лікарні. Помиті, одягнені, нагодовані.

Подальшу долю малих вирішуватиме суд. Але, скоріш за все, у родину їх уже не повернуть. Адже матері тепер загрожує не лише штраф за невиконання батьківських обов'язків, але й тюрма за убивство. Поліція встановила: саме вона під час чаркування до смерті побила свого так званого свекра.

Чи бачили дошкільнята, як їхня власна матір убиває рідного дідуся, тепер з'ясовують психологи. Вони вже працюють з дітьми.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 04/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework