У Житомирі жінка закінчила святкування свого 40-річчя у реанімації. ФОТО

Водійка після скоєння дорожньо-транспортної пригоди почала вживати горілчаний виріб за що, ймовірно, сплатить штраф в розмірі 20,400 гривень.

3 травня, близько 14-ї години, на Чуднівському мосту сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автівок «Богдан» та Volkswagen, - про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Житомира.

За попередніми даними, автомобіль «Богдан» під керуванням водійки рухався в напрямку центру міста, спускаючись з мосту. Автомобіль Volkswagen здійснював рух у зустрічному напрямку. Не впоравшись з керуванням, водійка автомобіля «Богдан» спричинила зіткнення з автомобілем Volkswagen.

На місце дорожньою - транспортної пригоди виїхали патрульні поліцейські , а також слідчий.

В ході спілкування з поліцейськими водійка автомобіля Богдан дістала пляшку горілки і в присутності інспекторів зробила ковток.
Відповідно до ч. 4 ст 130 КУпАП за вживання водієм транспортного засобу після ДТП за його участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану сп'яніння санкція статті передбачає сплату коштів у сумі 20, 400 гривень або адміністративний арешт на строк п'ятнадцять діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Як встановили інспектори в день скоєння ДТП жінка святкувала свій день народження.

Патрульна поліція звертається до водіїв: у разі вживання спиртних напоїв в жодному разі не сідайте за кермо автомобіля. Святкування свого 40-річчя жінка закінчила у реанімації.

Бережіть своє життя і не наражайте на небезпеку інших.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 05/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework