Житомирян та гостей міста запрошують приєднатися до проекту "Наше весілля" та виграти урочисту церемонію одруження

Цієї неділі на центральній пішохідній вулиці обласного центру Михайлівській влаштують конкурсну програму для пар, які збираються одружитися, або вже є одруженими і хочуть цікаво та креативно відсвяткувати річницю подружнього життя.

Організатори кажуть, що раді будуть бачити усіх – і молоді пари, і тих, хто одружений вже не один десяток років. На учасників чекатимуть флешмоби, фотосесії, розіграші подарунків та концертні виступи. Говорить ініціатор проекту "Наше весілля 2017" Наталія Максименко:

"Ми запрошуємо всі родини – і чим більше, тим краще, адже у нас буде проходити конкурс "Сімейне фото", де переможцем стане найбільша родина, яка прийде на наше свято. У нас буде концертна і буде танцювальний флешмоб, до якого можуть приєднатися не лише учасники, а й усі бажаючі. У нас буде хореограф і постановник, який працюватиме з учасниками, і ми всі разом побачимо прекрасний танок у їх виконанні".

Додаткову інформацію можна знайти на сторінках проекту в соцмережах. Аби зареєструватися, потрібно зателефонувати організаторам, а також виконати ще кілька умов:

"Потрібно зняти відеоролик на 1-2 хвилини, у якому ви розкажете про своє знайомство, або надіслати нам ваше фото із листом, де ви кількома реченнями розкажете про себе та свою половинку. 7 травня потрібно прийти на вулицю Михайлівську і взяти участь у запропонованих конкурсах – освідчення в коханні, сімейне фото, запрошення на своє свято і участь у флешмобі. У кожного учасника буде свій номерок, і весь творчий майданчик на Михайлівській запросять до голосування. Найкраща пара отримує суперприз – церемонію в подарунок. І всі наші партнери приєднаються до того, щоб зробити це свято неймовірним".

Парам, які лишень збираються одружитися, організують урочисту весільну церемонію. Якщо ж виграють ті, хто вже одружений, їм влаштують красиве святкування річниці весілля. Нагадаємо, проект "Наше весілля 2017" проходитиме в Житомирі у неділю, 7 травня, на вулиці Михайлівській. Початок о 14.00.

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 05/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework