На Житомирщині підводять підсумки цьогорічної приписної кампанії: до військкоматів не з'явилися 40 юнаків

Сама кампанія тривала упродовж двох місяців і пройшла на досить непоганому рівні, каже заступник керівника Житомирського об’єднаного військового комісаріату Олександр Негерей.

"Загалом, приписна кампанія пройшла на непоганому рівні, характеризуються значною явкою, і лише 40 юнаків не з'явилися до військкомату. Вони зараз розшукуються і військовим комісаріатом, і ОСББ для видачі приписних посвідчень та визначення придатності до військової служби".

Олександр Негерей зауважує, що на сьогодні через стан здоров'я значна кількість юнаків придатні до військової служби з певними обмеженнями.

"Аналізуючи результати проходження медичних комісій, складається враження що в нас зменшується кількість здорових дітей. Голови медичних комісій констатують у юнаків наявність хвороб, що притаманні літнім людям, а саме – підвищений тиск, грижі та вегето-судинна дистонія".

Також у значної кількості юнаків підчас проходження медичних комісій виявлені проблеми з зором через систематичне користування комп’ютером. Всього лише у Житомирі та Житомирському районі під час цьогорічної приписки на облік у військкоматі встали понад півтори тисячі юнаків.

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 10/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework