Веселі будні мешканців центру порятунку ведмедів під Житомиром. ФОТО

Якщо ви хочете отримати незабутні враження та зарядитися приємними емоціями, тоді вам точно варто завітати до Центру порятунку ведмедів, що знаходиться біля села Березівка Житомирського району.

Заклад функціонує за сприяння Міжнародної зоозахисної організації «Four Paws» («Чотири лапи»).

Його чотирилапі мешканці не змусять вас сумувати: цікаво навіть просто спостерігати за тим, що ж роблять та, як граються ці бурі ведмеді.

Першою мешканкою центру стала півторарічна ведмедиця Настя. Вже у липні 2013 року у ньому оселився п'ятимісячний Грошик, якого на чорному ринку придбав телеканал 1+1 і передав організації «Чотири лапи». У вересні того ж року до центру із Дніпропетровської області привезли п`ятирічну ведмедицю Машу. Нові мешканці прибувають до закладу і нині.

Якщо ви задаєтеся питанням, чи відповідає центр вимогам утримання диких тварин в неволі та чи має відповідні дозвільні документи, то фахівці Державної екологічної інспекції в Житомирській області впевнено відповідають, що так!

Маленькі відвідувачі не лише можуть полюбуватися бурими ведмедями, а й пограти на дитячому майданчику, який облаштований на території центру. А для дорослих передбачені місця для відпочинку. Мальовнича природа довкола також сприяє приємному відпочинку!

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

 

 

 

 

 

Последнее изменение Среда, 10/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework