«Соціальний захист ветеранів війни за незалежність необхідно реформувати» - Ольга Литвин

У Житомирській міській раді відбулись громадські консультації з проблематики соціального захисту бійців та членів їх родин.

У консультаціях взяли участь громадські організації ветеранів та сімей загиблих воїнів, дружини загиблих, активісти та представники виконавчих органів влади, повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

"Наше завдання - знайти вирішення проблем атовців та їх сімей, та об'єднатися, аби разом боротись за наші права", - наголосила Ольга Литвин, дружина загиблого житомирянмина та керівник Житомирської філії ГО "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО".

Під час консультацій обговорили необхідність реформування законодавства у сфері соцзахисту ветеранів, запровадження окремих реєстрів учасників бойових дій, створення програм пільгового кредитування та купівлі житла.

"Крім того варто змінити підходи до надання пільг ветеранам. Існуюча система певною мірою дискримінує, як ветеранів так і їх родини. Підхід повинен бути індивідуальний та справидливий", - наголосила Ольга Гулая, експерт ОБСЕ в Україні.

За результатами консультацій представники об'єднань підписали меморандум по співпраці.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 18/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework