Микола Ляхович: Подібними заходами ми «зшиваємо» усю Україну, яку раніше розривали. ФОТО

З 22 по 26 травня на базі Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова та частин Командування Високомобільних десантних військ Збройних Сил України відбувається Всеукраїнська дитяча юнацько-військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). «Джура – Десантник – Нащадки козацької слави». 

У грі беруть 14 команд із різних областей України. Під час змагань учасників чекає: стройова підготовка, парад пісні та строю, туристична смуга, а також смуга перешкод та різні естафети. Але програма заходу складається не лише із фізичної підготовки, а й з освітніх завдань. Серед них: підготувати презентацію про боротьбу за державну незалежність у період УНР на території їхньої області та зробити презентацію про будь-який підрозділ Високомобільних десантних військ однієї із країн НАТО. Також буде дуже багато лекцій на різну тематику, з командами працюватимуть керівники їхніх груп. 

«Вже другий рік поспіль наше Міністерство здійснює плани заходів національно-патріотичного виховання молоді у різних куточках України. У 2016 році було проведено 57 заходів. Минулого року ми вже проводили гру “Сокіл” у Житомирі, у військовому інституті імені С. П. Корольова. Цього року ми запланували провести 64 заходи, залучивши до них щонайменше 50 тисяч учасників — молодь з усієї України. Із цих 64 ігор, 4 ми хочемо провести саме на Житомирщині. Подібними заходами ми “зшиваємо” усю Україну, яку раніше розривали», — зауважив начальник відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України Микола Ляхович.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 23/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework