ЖДУ імені Івана Франка співпрацюватиме з одним із найбільших університетів Китайської Народної Республіки

23 травня 2017 року Житомирський державний університет імені Івана Франка відвідала делегація Університету Цзінін (КНР) на чолі з віце-президентом університету Ма Еном.

Основною метою зустрічі з ректором ЖДУ імені Івана Франка Петром Саухом стало ознайомлення з навчальною та науковою роботою факультету фізичного виховання та спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка. Хоч цей факультет і досить молодий (лише 13 років), йому є чим поділитися з іноземними гостями. І підтвердженням цьому є студенти-випускники, які примножили спортивну славу університету, Житомирщини та України в цілому, пише прес-служба університету.

Гостей Університету Цзінін особливо зацікавила можливість отримати спеціальність тренера у нашому виші, оскільки китайський виш має переважно педагогічне спрямування. Для Університету Франка цікавою виявилася співпраця в межах спортивної реабілітації та східних єдиноборств.

Зауважимо, що Університет Цзінін є одним із найбільших у Китаї. Університет було започатковано у 1951 році як педагогічний коледж. Основне студмістечко розташоване у м. Шаньдун, більш відомому як батьківщина Конфуція, одного з найвеличніших світових мислителів та просвітителів. На сьогодні університет складається з 20 кафедр, які забезпечують 75 спеціальностей. За час існування університету було підготовлено чимало кваліфікованих випускників, які беруть активну участь у соціальному і економічному житті країни.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 24/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework