Як у Новограді-Волинському продають отруту замість кави

До редакції сайту Новограда-Волинського звернулася мешканка міста з проханням поширити інформацію з приводу продажу неякісної кави у місцевому супермаркеті.

Жінка розповіла: "Сьогодні зайшла в магазин АТБ купила нову каву на пробу. Але у мене є звичка, вдома завжди якщо щось купую щось новеньке перевіряю штрих-код в Інтернеті. Так і сьогодні пробила штрихкод - про товар взагалі ніякої інформації, це насторожило мене, бо всі коди товарів з інформацією є в Інтернеті. Ну думаю спробую зварити - такого хімічного смороду я ще не чула, аромату кави там взагалі немає. Руки годину смерділи цією гидотою, не могла нічим відмити. Завтра піду до магазину, якщо не знімуть це з продажу, викличу поліцію. Не купуйте це, можливе отруєння.Треба попередити людей про цю каву, можливо но якась отрута. Не хочу щоб хтось постраждав. Мусила викинути турку в якій варила цю каву - запах нічим не можна було змити".

Нагадаємо, що ст. 227 Кримінального кодексу України передбачено відповідальність за випуск або реалізацію недоброякісної продукції. У даному разі покупцю недоброякісної продукції необхідно звернутися до поліції чи відповідного органу позахисту прав споживачів.

Хоча наразі процедура перевірки суб'єктів підприємницької діяльності ускладнена, за наявності підстав, вказана продукція може бути вилучена з продажу, відправлена для експертного дослідження і за підтвердження у вмісті суміші речовин, які можуть становити загрозу здоров'ю людей, прийняте законне процесуальне рішення про притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 07/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework