Сергій Сухомлин: «У наших подальших планах є гармонійно поєднати пішохідну вулицю Михайлівську з вулицею Бориса Лятошинського»

Про це міський голова розповів сьогодні, 13 червня, під час брифінгу. Серед питань, які задавали Сергію Сухомлину журналісти, було й питання реконструкції скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Бориса Лятошинського.

n 13061720

«Є два варіанти реконструкції цього скверу: або ми фінансуємо цей проект з міського бюджету, або ж виставимо на конкурс реконструкцію цього об’єкту. У наших подальших планах є також гармонійно поєднати пішохідну вулицю Михайлівську з вулицею Бориса Лятошинського, зробивши їх обидві пішохідними», — зазначив міський голова.

Також Сергій Сухомлин розповів, що серед пропозицій реконструкції цього скверу є ідея прибрати звідти усю рекламу, кіоски, що там стоять, і тому подібне, а натомість створити на тій території один об’єкт громадського харчування (без продажу алкоголю, тютюнових виробів тощо). Але в обмін на це, підприємці повинні будуть повністю провести усю реконструкцію скверу, забезпечувати освітлення, охорону території, організувати відео спостереження і тому подібне.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 13/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework