Житомиряни через суд хочуть скасувати рішення виконкому, яким було піднято вартість проїзду

Клопотання до Корольовського районного суду міста Житомира з вимогою зупинити рішення Виконкому №456 від 16.05.17, яким було піднято вартість проїзду подав Олександр Ракович. Слухання відбудеться сьогодні в приміщенні суду на площі Соборній,1 о 14:00.

n 1606176Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Проїзд в маршрутці коштує 5 грн. Нас не влаштовує такий стан речей. Саме тому радикально боремося зі свавіллям влади. Я подав клопотання до Корольовського районного суду міста Житомира з вимогою зупинити рішення Виконкому №456 від 16.05.17, яким було піднято вартість проїзду. Слухання відбудеться в п'ятницю 16.06 в приміщенні суду на площі Соборній,1 о 14:00. Тож запрошую громадськість долучитися та особистою присутністю показати ставлення до здирницьких тарифів. Змусимо владу нас почути! Для тих, хто відчув покращення сервісу від перевізників, бачив валідатори на власні очі та вже їздив містом оновленим транспортним складом, явка не обов'язкова. Але чи є такі в нашому місті?», - написав Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міська рада опублікувала список пільговиків, які безкоштовно їздитимуть у житомирських маршрутках

Нагадаємо, Олександр Ракович є депутатом Житомирської міської Ради від Радикальної партії Олега Ляшка, а також Генеральним директором ТОВ ТК "Полісся - Продукт".

Олександр Ракович займає другу сходинку в рейтингу ТОП найбільших доходів за 2016 рік, рейтинг був складений рухом ЧЕСНО.

Дохід гендиректора ТОВ ТК “Полісся – Продукт” склав майже 4 млн грн із 5 млн грн сукупного сімейного доходу. Левову частку доходів Олександр Ракович отримав завдяки дивідендам (3 млн грн) від мережі фірмових магазинів “Полісся – Продукт”, яких лише у місті Житомирі розміщено 48.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злови маршрутника на порушенні - отримай проїзний на місяць!

Последнее изменение Пятница, 16/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework