У Житомирі може з’явитися сквер Мармурових Янголів. ФОТО

Даний громадський проект подали на розгляд до бюджету участі.

У Житомирі сквери перебувають в станах, які потребують повної реконструкції. Проектом передбачається створення у районі Крошня (навпроти церкви Покрови Божої Матері) Скверу Мармурових Янголів. Це буде найбільш особливий сквер нашого міста.

n 1606179

БЮДЖЕТ НА РЕАЛІЗАЦІЮ 1 000 000 грн.

Сквер потребує повної реконструкції. Впровадження даного проекту є важливим ще через ту причину, що у районі Крошня відсутні належні об'єкти для культурного відпочинку сімей з дітьми.

n 1606179

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування
Даний проект обговорений командою нашої Громадської організації "ХХІ покоління" та Молодіжного Активу Розвитку Житомирщини до складу якої входять соціально-активна молодь міста і області. Проаналізувавши усі можливо варіанти потенційних виробників скульптур ми зупинилися на тих, які виготовляють якісну продукцію. У додатках надаємо детальний опис і розрахунки потреби в бюджетному забезпеченні.

n 1606179

Опис проекту
Проектом передбачається створення Покровського Скверу Мармурових Янголів, який безумовно стане особливим та улюбленим місцем для житомирян. На його території буде заборона тютюнопалінню і вживанню слабоалкогольних чи алкогольних напоїв. Мармурові скульптури янголів, благоустрій і озеленення території, лавочки, ліхтарі, сміттєві урни.

n 1606179

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 16/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework