Новим директором КП ФК "Полісся" буде призначено Віталія Лясковського

У п'ятницю, 16 травня, колективу та гравцям Футбольного клубу "Полісся" було представлено нового керівника. Ним став нинішній директор міської ДЮСШ з футболу "Полісся" Віталій Лясковський. Очікується, що його буде призначено вже з наступного тижня.

om 16061759 1Нагадаємо, що після звільнення Руслана Павлюка з посади директора, його обов'язки виконувала начальник команди Тетяна Чорна. Вже 17 червня ФК "Полісся" грає останній матч в аматорському чемпіонаті, а вже 21 червня клуб має отримати атестат професійного клубу.

Довідково:

Віталій Лясковський - з 2017 року - директор ДЮСШ з футболу "Полісся", перший віце-президент Асоціації футзалу м.Житомира, голова комітету дитячої та юнацької футзалу. Тренерську кар'єру почав в 1999-му році в клубі «Орта-Полісся». Тренував: «Орта-Полісся», «Орта-Фаворит», «Контингент» (начальник команди), з 2007-го року тренер спортивного клубу «Візаж».

Тренерські досягнення: 4-разовий чемпіон дитячо-юнацької футзальної ліги України, 4-разовий володар Кубка України з футзалу серед юнаків, багаторазовий переможець і призер Чемпіонату Житомира, дворазовий срібний призер міжнародного турніру «Costa Dorada Сup» (Іспанія), тренер юнацької збірної України , помічник тренера молодіжної збірної України.

Вихованці Віталія Лясковського - Андрій Лисенко, Антон Лясковський і Рустам Рахметов захищали кольори молодіжної збірної України. Віталій Зайцев неодноразово ставав кращий бомбардиром дитячо-юнацького чемпіонату і Кубка України з футзалу.

Джерело:sportzt.com

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 16/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework