Море-2017: чим доїхати з Житомира і скільки це коштує?

Жителям Житомирщини стало простіше доїхати до моря, оскільки з’явилися нові рейси залізничного та автобусного сполучення.

n 1706172Про це розповів начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Роман Крисюк.

«У розпал канікул та відпусток на Житомирщині традиційно з’являються літні рейси залізничного та автобусного сполучення, щоб жителям області було легше потрапити на південь України. Цьогоріч потяг з Житомира прямує не лише до Одеси, як минулого року, а до Білгород-Дністровського. За кілька днів запускається і автобусний рейс», – зазначає Роман Крисюк.

Як жителям області доїхати до моря?

1. Залізничним транспортом

З початку червня житомиряни можуть скористатися потягом у напрямку Білгород-Дністровського, який зупиняється в Одесі, Кароліно-Бугазі та Затоці. Курсує потяг по непарним числам місяця та вирушає із Житомира о 20.42 год. Ціна – від 144 грн за плацкартне місце до Білгород-Дністровського. Студентам надається знижка 50%.

2. Автобусом

З 17 червня по суботам з житомирського автовокзалу починає курсувати прямий автобус до Одеси. Вирушатиме о 7.00 год., а квиток коштуватиме 374 грн.

3. Інше

Крім того, приватні перевізники через інтернет-платформу busfor.ua пропонують доїхати у різний час до Одеси, Херсону та Затоки з 1 пересадкою. Ціна стартує від 331 грн.

Автомобілісти, які їдуть на південь, через blablacar.com.ua також пропонують скласти їм компанію. За дорогу до Одеси та Затоки просять від 250 гривень з пасажира.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 17/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework