«Білі плями» Житомира, або ж чорна мітка дорожникам? ФОТО

У понеділок, 19 червня, КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради розпочинає плановий ремонт дорожнього покриття по вул. Бориса Тена, на ділянці від вул. Небесної Сотні до вул. Хлібної, якого так довго чекали житомиряни.

n 1706175А на розі вулиць Небесної Сотні та Михайла Грушевського люди взагалі почали обводити ями білою фарбою, щоб ЖУАШ, бува, не забуло відремонтувати і їх. Нам стало цікаво, хто ж насправді є ініціатором цих «білих плям» на дорозі, тож ми запитали про це у Сергія Янушевича, директора КП «УАШ».

«Ями на дорозі обмальовують фарбою наші “позаштатні працівники” — журналісти телеканалу “СК 1”», — відповів Сергій Янушевич. Ось такі у нас в Житомирі ініціативні, небайдужі до життя міста представники ЗМІ!

А з приводу ремонту дороги на вул. Бориса Тена очільник ЖУАШ сказав: «Це дуже складна вулиця! Складна тому, що трамвайні колії знаходяться у постійній вібрації, яка приводить до мікротріщин, тріщин, потім ям, а згодом — окопів для стрільби з коня стоячи…

Капітальний ремонт із заміною колій — це дуже великі кошти, яких, на жаль, ми не маємо. Але дорога має бути дорогою для авто, а не для танка. Тому із понеділка, разом із ТТУ, ми починаємо фрезерування та підготовчі роботи з поточного ремонту вул. Б.Тена».

Зазначимо, що ТТУ буде працювати паралельно із КП «УАШ», відновлюючи підстилаючий шар під шпалами. При цьому, рух трамваїв обмежений не буде. Натомість водіям автотранспорту варто взяти до уваги, що на час ремонту буде обмежений рух автотранспорту на вул. Бориса Тена!

«Просимо водіїв ставитися до цього із розумінням та поважати працю наших робітників. Все ж таки, вони це роблять для Вас!», — наголошує Сергій Янушевич.

Зазначимо, що 15 червня співробітники ЖУАШ почали зрізати асфальт на вул. Небесної Сотні, біля ринку «Староміський», щоб паралельно перекрити асфальт на ділянках, які є найбільш аварійними.

n 1706175 1

n 1706175 1

n 1706175 1

n 1706175 1

Всі новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 17/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework