Операція «МАК-2017»: В ході обшуків на Звягельщині вилучили самопал, мак та коноплю

 На території міста Новограда-Волинського та району триває операції «МАК-2017» і у правоохоронців вже є перші результати.

om 19061760 1

До цього тривала підготовча «паперова» робота, по отриманій інформації про незаконне вирощування наркотичних речовин, слідувало отримання ухвал слідчих суддів Новоград-Волинського місцевого суду для проведення обшуків і результати не забарились.

Так, 16 червня в період часу з 16 год. 10 хв. по 17 год. 10 хв. на підставі ухвали слідчого судді Новоград-Волинського місцевого суду проведено обшук домоволодіння по вулиці Володимира Антоновича у місті Новограді-Волинському під час якого виявлено та вилучено 444 рослини (з корінням) зеленого кольору, зовні схожих на рослини маку снотворного.

17 червня на підставі ухвали слідчого судді проведено обшук домоволодіння у селі Дубники Новоград-Волинського району під час якого виявлено та вилучено: близько 4 кг. подрібненою рослинною суміші зеленого кольору зовні схожої на наркотичний засіб канабіс, яку мешканець оселі зберігав у двох мішках в приміщені сараю, для власного вживання. Також вилучено пристрій зовні схожий на самопал, він зберігав у приміщенні свого сараю, за вище вказаною адресою, а саме на дерев’яній балці під шифером. По вказаним фактам перевірку проводить Новоград-Волинський ВП ГУНП в Житомирській області.

Джерело: www.04141.com.ua

Всі Новини Житомира 

Последнее изменение Понедельник, 19/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework