Небачена жорстокість: у Бердичеві донька замовила вбивство батька за 500 доларів

Про це сьогодні, 19 червня, під час брифінгу розповів начальник ГУНП в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

om 19061762 1Уранці 22 червня цього року у м. Бердичеві на вулиці було знайдено непритомного чоловіка з видимими травмами голови. Його було доставлено до реанімаційного відділення лікарні, однак врятувати життя так і не вдалося.

Як встановили поліцейські, чоловік є 50-річним мешканцем Бердичева. За вказаним фактом було порушено кримінальне провадження і розпочато низку заходів для встановлення причетних до злочину осіб. Відпрацьовувалося кілька версій, у тому числі перевірялися і рідні загиблого. Було встановлено, що він проживав один, а у нього є 21-річна донька, з якою чоловік підтримував родинні зв'язки. Дівчина навчалася в одному зі столичних вузів, а також є моделлю в одній із модельних агенцій. Матеріальних проблем у доньки загиблого не було.

Як з'ясувалося, упродовж останніх кількох місяців у дівчини з батьком були напружені, неприязні стосунки. Під час перевірки цієї інформації у поліцейських виникла підозра, що донька може бути причетна до вбивства батька. І, як виявилося, ця підозра була не безпідставною і знайшла своє підтвердження.

"Кропітка робота зі збору, аналізу, вивчення речових доказів дозволила встановити й інших осіб цього злочину. Нині встановлено, що дівчина запропонувала 19-річному мешканцю Бердичева вчинити злочин за орієнтовну суму у 500 доларів.

Увечері 21 березня цього року вона, перебуваючи у Києві, зателефонувала батькові і попросила винести на вулицю деякі її речі знайомому. Чоловік прийшов в обумовлене місце та віддав валізу. Коли він зібрався повертатися додому, то отримав  низку ударі по голові, після чого впав. Від отриманих травм потерпілий, не приходячи до свідомості, помер 4 квітня 2017 року.

На підставі зібраної доказової бази, поліцейські затримали 21-річну доньку загиблого. Нині їй обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою.

А 17 червня у м. Бердичеві затримали й виконавця убивця — 19-річного місцевого жителя. Хлопець затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення", - повідомив В'ячеслав Печененко.

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 19/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework