Про запровадження додаткових тимчасових режимних обмежень в межах прикордонної смуги області

Державною прикордонною службою продовжуються проводитись заходи щодо контролю за дотриманням прикордонного режиму, запобігання правопорушенням в межах прикордонної смуги і контрольованих прикордонних районів Житомирської та Київської областей.

om 19061766 1У відповідності до пункту 18 статті 20 Закону України «Про Державну прикордонну службу України», статті 24 Закону України «Про державний кордон України», пункту 5 Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 року №1147, підпункту 6 пункту 6 та підпунктів 1, 3 пункту 10 Положення про орган охорони державного кордону Державної прикордонної служби України, затвердженого наказом Адміністрації Державної прикордонної служби від 15 лютого 2005 року №116, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 11.03.2005 року за №294/10574, з метою посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму, запобігання правопорушенням в межах прикордонної смуги і контрольованих прикордонних районах та для захисту національної безпеки на державному кордоні, наказом Житомирського прикордонного загону за узгодженням з Житомирською обласною державною адміністрацією, обласними управліннями Служби безпеки України, Національної поліції та Державної міграційної служби запроваджуються додаткові тимчасові режимні обмеження на в’їзд і провадження робіт в межах контрольованих прикордонних районів: Народицького, Овруцького, Олевського Житомирської області.

В рамках додаткових тимчасових режимних обмежень у визначених контрольованих прикордонних районах забороняється:

- перебування осіб з 22.00 до 06.00 в смузі місцевості від прикордонних знаків (інформаційно-попереджувальних знаків) в глибину прикордонної смуги на відстань до 100 метрів (крім осіб, які займаються сільськогосподарською діяльністю на власних земельних ділянках (паях), які знаходяться в цій смузі з обов’язковим інформуванням підрозділу охорони державного кордону, у зоні відповідальності якого будуть проводитись такі роботи);

- рух транспортних засобів та осіб (крім техніки та обладнання для агропромислового комплексу, задіяних у проведенні сільськогосподарських робіт) дорогами, які відсутні в реєстрі автомобільних доріг та ведуть до державного кордону і не забезпечують пересування до встановлених пунктів пропуску через державний кордон з 22.00 до 06.00;

- стоянку, тривалі зупинки (довше 30 хвилин) транспортних засобів та техніки на узбіччях доріг між лінією державного кордону та пунктами пропуску, які не пов’язані з технічними несправностями та перебуванням перед пунктом пропуску в очікуванні перетину державного кордону;

- рух (з’їзд) транспортних засобів в об’їзд (з) автомобільних доріг, посадку та висадку осіб, залишення транспортних засобів, будь-яких товарів та предметів, розвантаження чи завантаження майна, здійснення розворотів транспортних засобів без фактичного перетину кордону між лінією державного кордону та пунктами пропуску;

- здійснення будь-яких польотів легкомоторних літальних апаратів, квадрокоптерів та інших безпілотних літальних апаратів, повітряних безмоторних засобів пересування (планери, дельтаплани, аеростати, дирижаблі), без завчасного, не пізніше ніж за 24 години до початку їх проведення, інформування підрозділу охорони державного кордону, у зоні відповідальності якого проводяться польоти.

Інформування підрозділів охорони кордону може здійснюватися як письмово (поштою) так і усно (по телефону або безпосередньо під час прибуття до підрозділу).

Контактна інформація відділів прикордонної служби:

- впс «Копище»: 11010, Житомирська обл., Олевський р-н, с. Копище, вул. Партизанська, 50-В, тел. (0413) 59-71-21, (044) 321-04-70.

- впс «Лучанки»: 11165, Житомирська обл., Овруцький р-н, с. Ясинець, вул. Ясеньова, 28, тел. (0414) 86-81-20, (044) 321-04-69.

- впс «Овруч»: 11100, Житомирська обл., м. Овруч, вул. Шевченка, 55-А, тел. (0414) 84-24-03, (044) 321-04-68.

Додаткові тимчасові режимні обмеження діятимуть до 31 грудня 2017 року. 

Враховуючи вищенаведене Житомирський прикордонний загін звертається з проханням до підприємств, установ, організацій та громадян врахувати додаткові тимчасові режимні обмеження під час перебування у прикордонній смузі та контрольованих прикордонних районах.

 Підготував Юрій Шахрайчук

Последнее изменение Понедельник, 19/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework