×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

ФК «Полісся» Житомирської міськради планує збільшувати доходи за рахунок реалізації білетів на матчі та популяризації бренду

На цьому сьогодні, 21 червня, під час засідання виконкому, наголосила представник команди, розповідаючи про зміни до фінансового плану на 2017 рік.

om 210617119 1«У зв’язку з тим, що ми входимо до другої ліги, а також беремо до штату 22 футболісти — спортсменів-професіоналів, у нас збільшилися витрати на підприємстві на 573 тисячі гривень. Витрати на оплату праці та відрахування на соціальні заходи збільшилися на 542 тисячі гривень. Маємо внесок на атестацію до вступу в професійну лігу у розмірі 20 000 гривень. Також команді виділені кошти на питну воду для наших футболістів (на виїзні матчі та для домашніх ігор). Проаналізувавши роботу за перший квартал цього року та першу половину другого кварталу, можемо сказати, що ми зменшили витрати  на проживання команди, під час виїзних ігор, на 40 000 гривень. Також хочеться відзначити, що на оздоровлення гравців пішло 45 000 гривень. А вже послуги відеооператора, купівлю WiFi роутера та різні дрібні витрати ми здійснювали за власний рахунок», — відзвітувала жінка.

Також представник команди додала: «Ми плануємо збільшити дохід від реалізації білетів на матчі на 60 000 гривень, а доходи від популяризації бренду — до 128 тисяч гривень. А також розраховуємо на спонсорські надходження. Фінансовий результат у нас не змінюється, ми плануємо бути не збитковим підприємством.

Натомість Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, під час засідання виконкому, акцентував: «В усіх великих комунальних підприємствах створена наглядова рада. Її метою є контроль за фінансовою діяльністю підприємства. А футбол — дещо особливе. Його не можна зрівнювати з якимось іншим комунальним підприємством Житомира. Давайте зробимо якусь громадську раду, до складу якої увійдуть люди, яким небайдужий футбол, які живуть і переймаються цим видом спорту. Приємно повідомити, що зараз до нас приїхала людина із Запоріжжя, яка готова стати начальником ФК “Полісся”. Це людина з багатим професійним досвідом. Ми вже домовилися, що він буде працювати з командою. Робимо усе можливе, щоб залучати якомога більше таких людей до Житомира. Зазначу, що ми вже оголосили тендер на проект із реконструкції стадіону “Спартак”, щоб наша команда хоча б якусь частину цьогорічних матчів вже зіграла на ньому». 

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 21/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework