Посол Китайської Народної Республіки пообіцяв Новограду і сусіднім районам допомогу в залученні інвестицій

У Новограді-Волинському з робочим візитом перебували Надзвичайний та Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні пан Ду Вей у супроводі представників посольства КНР.

n 2206176Після протокольної зустрічі гостей на в’їзді в місто у великій залі Будинку рад відбулася робоча зустріч, у якій взяли участь представники влади міста Новограда-Волинського і району, об’єднаних територіальних громад, Баранівського, Ємільчинського, Пулинського районів, керівники промислових підприємств, дрібний та середній бізнес.

Від імені громади міста міський голова Віктор Весельський привітав посла КНР та вручив йому одну з сучасних візитівок Новограда-Волинського — ріг достатку виробництва ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» і картину з місцевим краєвидом.

Віктор Весельський висловив вдячність депутату Верховної Ради України Володимиру Литвину за організацію даної зустрічі, яка, ймовірно, відкриє нові можливості для соціально-економічного розвитку Новограда-Волинського і навколишніх районів.

Володимир Литвин відзначив, що, завдяки ініціативі Надзвичайного та Повноважного Посла КНР в Україні, було закуплено обладнання на 1,5 млн. грн.

Володимир Михайлович висловив сподівання, що міська та районна влади, новостворені ОТГ, підприємці підготують свої пропозиції щодо економічної співпраці з потужними підприємствами Китайської Народної Республіки.

Міський голова Новограда-Волинського і представники Новоград-Волинського, Баранівського, Ємільчинського та Пулинського районів та ОТГ, що діють на території цих районів, зачитали присутнім інформацію про стан соціально-економічного розвитку районів і громад, виділивши потенційно привабливі об’єкти для можливих інвесторів.

У своєму виступі пан Ду Вей зазначив, що він уперше відвідує Житомирську область.

«Свого часу Китай теж пройшов період залучення інвестицій», — зауважив пан Ду Вей. Тож, він пообіцяв громадам міста Новограда-Волинського, району, Баранівського, Ємільчинського та Пулинського районів, що передасть всю почуту ним комерційну інформацію китайським компаніям, а також посприяє в залученні інвестицій.

Після наради гості, у супроводі найвищих посадових осіб Новограда-Волинського, відвідали музей медицини медичного коледжу, зустрілися з керівництвом закладу і студентами.

Джерело: zvyagel

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 22/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework