Начальник рятувального відділення Віталій Коваль отримав стипендію від обласної державної адміністрації

27 червня у Житомирській обласній державній адміністрації з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України відзначили обдаровану молодь, яка своїми творчими, науковими досягненнями та героїчними вчинками прославляє область.

19 молодих юнаків та дівчат отримали одноразову стипендію від голови адміністрації та привітання від керівників обласних відомств - освіти і науки, сім’ї, молоді та спорту.

За бездоганне виконання службових обов’язків, відвагу, ініціативні дії, проявлену особисту мужність під час проведення рятувальних та інших невідкладних робіт у номінації «За особисту мужність» заступник очільника області Ярослав Лагута нагородив стипендією старшого лейтенанта служби цивільного захисту Віталія Коваля – начальника рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Житомирській області.

У повсякденній службовій діяльності він забезпечує оперативне реагування на різного роду надзвичайні події, ситуації, врятував не одне життя та разом з колегами часто залучається для надання допомоги населенню в різних екстремальних, нестандартних ситуаціях. Зокрема, 16 листопада минулого року на чолі чергового відділення Віталій брав участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на 15-му кілометрі автошляху Житомир – Могилів-Подільський. Того дня вантажний автомобіль «DAF» зіткнувся з автобусом «Еталон», в якому перебував 31 пасажир. Внаслідок аварії 24 людини отримали травми. Крім того, водій та пасажири були заблоковані кузовними деталями. Рятувальному відділенню, очолюваному Віталієм Ковалем, вдалося деблокувати потерпілих у найкоротший час та з різними ступенями пошкодження передати врятованих до рук медиків.

У позаслужбовий час Віталій бере активну участь у спортивному житті колективу та в складі команд Управління ДСНС з футболу і волейболу успішно змагається на чемпіонатах області та України.

У ДСНС України у Житомирській області 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 24/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework