Вже не «кришують», а самі утримують: родина прокурора володіє нелегальним казино у Бердичеві

Прокурор міста Бердичева Житомирської області через свого тата утримує гральний заклад.

Про це генеральний прокурор Юрій Луценко заявив у Житомирі під час виїзної наради з місцевими прокурорами, передає Еспресо.TV.

"Вам відомо, що у Бердичі є вулиця Європейська, 132? Там є приміщення, яке належить батьку Вашого прокурора. Діє нелегальний гральний заклад, але не одна поліція туди не заходить. Зараз там знаходиться Генеральна інспекція ГПУ", - звернувся Луценко до прокурора Житомирської області Любомира Війтовича.

"Скажіть мені, хто працює у Вас в такій прокуратурі? …Вже дожились до того, що не "кришують", а самі утримують. Це прокурори? …Я не для того призначав Вас на цю посаду", - обурився очільник ГПУ.

"Це не прокурори…", - відповів йому Війтович.

За підсумками наради Луценко заявив про "чорну мітку" для керівника прокуратури Житомирської області.

«Якщо у Вас не розслідуються справи проти злочинців, якщо у Вас "кришуються" справи проти Ваших підлеглих, якщо вони самі вже займаються через своїх близьких незаконною діяльністю, я вважаю, що це "чорна мітка", - наголосив генеральний прокурор.

За відкритими даними, наприкінці 2015 року на чолі "ущільненої" під час реформування Бердичівської місцевої прокуратури Луценком було призначено Попова Ігоря Володимировича.

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework