Рідні в прийомній родині

Прийомна сім’я Галини Юріївни та Богдана Дмитровича Осіпчуків із села Стрижівки Любарського району була створена десять років тому.

Подружжя пасторів церкви «Заповіту Ісуса Христа» спочатку взяли на виховання трьох малолітніх дітей, позбавлених батьківського піклування. У жовтні 2012 року родина поповнилася ще трьома — двома братиками й сестричкою із таким же статусом. А ще через рік до них приєднався підліток, якого названі батьки усиновили.

Відтоді у дружній сім’ї Осіпчуків, оточені любов’ю і турботою, живуть восьмеро братиків і сестричок. І вважають себе рідними, бо мають одних тата й маму, разом займаються родинними справами і знають, що це — їхній спільний рідний дім. Який, до речі, свого часу батьки добудували власними руками, розраховуючи на велику щасливу родину.

А діти, навчені працьовитості, старанності й сумління, не підводять батьків. Олександра успішно навчається в обласному ліцеїінтернаті для обдарованих дітей, поглиблено опановує англійську й німецьку мови. Антон добре навчається у Стрижівській загальноосвітній школі й залюбки «підтягує» брата Микиту. П’ятикласник Максим крім навчання в школі відвідує районну школу мистецтв. Третьокласники Антон і Володимир роблять успіхи у школі, а найменшенькі — першокласники Іванко та Руслана — вже пробують себе в мистецтві бісероплетіння. Та й удома діти не байдикують: охоче допомагають батькам по господарству, а Максим та Антон навчилися випилювати лобзиком.

У кожного в сім’ї Осіпчуків є своє захоплення, але спільне в них одне — велика щаслива родина, яку подарували їм щедрі душею і з люблячими серцями Галина Юріївна та Богдан Дмитрович. Соціальний супровід прийомної сім’ї здійснює районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 29/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework