На Чуднівщині започаткували нове свято – районний бал випускників

  В урочистому дійстві, яке відбулось на Замковій площі райцентру, взяли участь делегації цьогорічних випускників 11 класів загально – освітніх навчальних закладів. Їхня зустріч проходила під гаслом "Молодь єднає Україну", наголошує перший заступник голови Чуднівської райдержадміністрації Наталія Загоненко:

  "Головна мета свята - це познайомити та поєднати випускників району , щоб вони відчули нашу турботу про них. Дуже сподіваємось, що проведення таких заходів патріотичного спрямування об’єднає нашу молодь, адже сьогодні спільними зусиллями потрібно розвивати нашу країну, жити і працювати так, щоб Україна була гарною та успішною. Віримо, що наші молоді люди будуть робити все для цього".

  У цьому році 155 юнаків та дівчат Чуднівщини отримали атестати зрілості. З цією важливою подією їх щиро привітали керівники району та сільські й селищні голови, котрі вручили грошові премії і подарунки випускникам своїх населених пунктів. Апогеєм розважальної програми свята став прощальний вальс випускників району, яким дуже сподобалась ця нова традиція:

  "Ми всі переповнені неймовірними враженнями і підтримуємо ідею, щодо подальшого проведення в нашому районі таких свят для випускників. Висловлюємо щиру подяку всім організаторам свята за можливість об’єднатись в єдину районну родину, щоб надалі ми могли всі разом творити і робити Україну кращою".

  Під час районного балу випускників 2017 року учасники свята створили символічну мапу Країни мрій, на якій написали свої бажання щодо майбутньої долі Чуднівщини та всієї України.

Джерело:103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework