Знову про транспорт: житомиряни просять навести лад у транспортній системі міста

  На сьогодні, питання якості обслуговування у громадському транспорті у Житомирі є чи не найбільш популярною темою для обговорення.

  22 червня на сайті петицій до Житомирської міської ради було опубліковано звернення містян, які невдоволені роботою громадського транспорту, а саме маршрутних таксі у Житомирі. 

  "20.06.2017 о 12-05 на зупинці Сінний ринок у сторону Крошні водій маршрутки №8 АМ1586А (перевізник Іваницька Т.В. та Іваницький В.І.) зробив наступні грубі порушення ПДР та Правил перевезення пасажирів міським транспортом:  

 На зупинці стояв міжрайонний автобус. Замість того, щоб проїхати трохи далі і зупинитись поперед нього, водій маршрутки №8 зупинився у лівому ряду прямо на пішоходному переході, випустив пасажирів, що виходили, і, побачивши, що до нього поспішають пенсіонери та інваліди, закрив двері та поїхав далі. Телефони управління транспорту міськвиконкому (481199) та перевізника (0503136258), вказані у маршрутці, впродовж всього дня не відповідають!

  Взагалі, останнім часом водії цього маршруту ведуть себе зухвало — грубіянять, або зовсім не відповідають на питання пасажирів. Видається, що вони почувають у цьому підтримку власників, а, можливо, і влади. До речі, я вже не раз скаржився у міськвиконком на роботу (тобто — нероботу) управління транспорту: навіщо публічно рекламувати телефон, на якому постійно немає відповідача?!", - пише автор петиції.

  Зокрема, автор петиції висуває свої вимоги. Серед них: розірвання контракту із первізником Іваницькою Т.В., врегулювання роботи в управлінні транспорту та налагодження постійного громадського контролю.

  Наразі, петицію підписало 23 особи, що становить 9,2% від потрібної кількості. Підписати петицію можна тут.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 30/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework