Націоналісти провели турнір із пейнтболу імені Романа Шухевича у Новоград-Волинському. ФОТО

  Як відомо, 30 червня українці відзначають День народження однієї із найвеличніших постатей української історії, головного командира УПА та керівника ОУН - Романа Шухевича.

  Ця людина присвятила усе своє життя боротьбі за незалежність нашої держави та досі залишається прикладом, на якій необхідно рівнятись та який надихає.Саме тому 1 липня націоналістичні сили області, а саме братство ОУН-УПА, Національний Корпус, Спілка ветеранів АТО провели турнір з пейнтболу, присвячений 110 Дню народження провідника українського націоналізму Романа Шухевича.Турнір проходив у селі Гульськ Новоград-Волинського району та зібрав представників націоналістичних організацій з усієї області.

турнір пейнбол Новоград

  Ввечері напередодні змагань учасники мали змогу прослухати історичні лекції у дружньому колі навколо ватри, лекції про український націоналістичний рух, а далі між учасниками відбулись політичні дискусії щодо ставлення Української Державності.На початку турніру було проведено реєстрацію усіх учасників змагань та жеребкування, в результаті якого кожна команда отримала суперника.

  Загалом у восьмигодинних змаганнях взяли участь 7 команд, найкращі з яких вийшли до боротьби у півфінал та фінал. Учасники показали себе гідно у турнірі та зайняли призові місця, отримавши подарунки та грамоти.Турнір імені Романа Шухевича пройшов дуже атмосферно та залишив по собі багато незабутніх та цікавих вражень, досвід, адже націоналісти із усієї області зустрілись в одному місці та об’єднались.

пейнбол Новоград Шухевич

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework