«Синій кит» на Новоград-Волинщині: Дівчина намагалася покінчити з життям самогубством

  Подія трапилася 2 липня в одному із сіл Новоград-Волинського району. Неповнолітня місцева жителька стрибнула з даху двоповерхової будівлі й з отриманими травмами була госпіталізована. У рамках кримінального провадження поліція перевіряє інформацію про участь дівчини у групі типу «Синій кит» у соцмережах.
 

  Увечері 2 липня до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 17-річної жительки одного із сіл з травмами у вигляді перелому щелепи та забою коліна.

  Працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що дівчина намагалися покінчити життя самогубством, стрибнувши з даху двоповерхової будівлі у селі.

  Про постраждалу відомо, що вона виховується у сім’ї матір’ю та вітчимом. На даний час ніде не навчається і не працює. Кілька років тому вона вже намагалася скоїти суїцид, порізавши вени.

  Зі слів рідних, дівчина могла брати участі у групі типу «Синього кита» у соцмережах. Нині ця інформація перевіряється правоохоронцями у рамках розпочатого за фактом доведення до самогубства (ч.3 ст.120 ККУ) кримінального провадження.

Джерело: www.04141.com.ua

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 03/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework