На Житомирщині рятувальники продовжують навчати дітлахів безпечному відпочинку під час літніх канікул

Влітку, доки батьки на роботі, більша частина дітей залишається наодинці. Вонипостійно шукають, як весело провести час. Більш старші наприклад, ходять купатися на водойми і не здогадуються, чим це може для них обернутися.

Щоб запобігтиьтравмуванню та загибелі дітей влітку, 3 липня рятувальники спільно із працівниками газової служби провели для відвідувачів сімейного центру «Острів розваг» ТРЦ «Глобал» урок «Безпечні канікули».

У рамках заходу співробітники ДСНС організували конкурси та вікторини профілактичного спрямування, а також навчали підростаюче покоління правилам безпечної поведінки у разі виникнення пожежі та під час відпочинку біля водойм. Рятувальники нагадали малюкам, що купатися дозволяється лише у визначених для цього місцях, таких як гідропарк в Житомирі. Там є рятувальні пости та обстежене дно.

Зауважили, що забороняється йти на водойму без дорослих. Представники газової служби в свою чергу розповіли учасникам акції правила безпечного користування газовими приладами. Малюки пригадували і розповідали про різні випадки, які з ними колись траплялися. Цікавилися в чому заключається робота рятувальників. Деякі з них зауважили, що вже не вперше на такому заході.

В ігровій формі фахівці екстрених служб навчали підростаюче покоління азам безпеки життєдіяльності. А за правильні відповіді діти отримували заохочувальні призи.

 

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework