У Баранівці в центрі міста урочисто відкрили пам'ятний знак «Героям АТО»

1 липня у Баранівці на площі Волі відбулося урочисте відкриття пам'ятного знаку «Героям АТО», спорудженого на честь бійців, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Право відкрити пам’ятний знак надали учасникам антитерористичної операції. Після чого відбулася церемонія покладання квітів.

Священослужителі Української православної церкви Київського патріархату Баранівського та Новоград-Волинського районів на чолі з єпископом Паісієм та настоятель парафії Святого Станіслава і монастиря «Братів менших під покровом Святого Франциска Асиського» отець Натанаіл освятили пам'ятний знак та провели молебінь за загиблими воїнами.

У заході взяли участь районне та місцеве керівництво, представники установ, громадських організацій, воїни-афганці та мешканці міста. Загалом близько півтисячі людей.

Модератором заходу виступив депутат Баранівської міської ради Олег Ковальський. До слова були запрошені учасники АТО, воїни-афганці та всі бажаючі. Зокрема, спікер ДУК "Правий сектор" Андрій Шараскін (Богема), кіборг, актор, режисер і «людина Яроша».

«Зараз ми бачимо, як знову постає нація однієї з найвеличніших країн Європи. Нація, яка має стільки славних звитяг. І ця нація нарешті відчула себе такою. Наше завдання такою її зробити, аби діти бачили. Ці пам'ятні знаки героям АТО скоро "зайдуть" в підручники істрорії, як неоголошена війна. Це "зайде", як герої чергової визвольної війни і боротьби української нації за свою соборність і за свою незалежність», - сказав Андрій Шараскін.

Ініціатором, організатором і виконавцем робіт по встановленню пам'ятного знаку "Героям АТО" виступила Баранівська районна спілка учасників та ветеранів АТО «Схід».

om 04071628 1

om 04071628 1 om 04071628 1 om 04071628 1

Джерело: baranivka.blogspot.com

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework