Мер Коростеня розповів, коли в місті оновлять тротуари

  Володимир Москаленко вважає, що для цього знадобиться кілька років і відповідне фінансування.

  Причому проблема не лише в коштах, необхідно ще й знайти працівників, які здатні якісно виконати роботи:

  "В минулому році ми приблизно півтора мільйони освоїли на тротуари. Є ще питання законодавства, бюджетного кодексу, наприклад, що ми можемо до півтора мільйона через ProZorro, але без тендерів проводити. Але питання зараз не в тендері, не в ProZorro, питання зараз в тому, що немає будівельників. Ми всі говоримо, що у нас безробіття, а насправді ми сьогодні не можемо знайти в комунальну службу ні двірника, ні механізатора, ні водія, ні слюсаря, ні електрика. Те саме й з будівельниками на сьогодні. Є багато об'єктів, які ми хочемо робити, але немає кому робити".

  В інтерв'ю коростенському телебаченню Володимир Москаленко розповів також, що всі роботи виконуватимуться поступово і системно. Досвід Житомира в Коростені повторювати не хочуть:

  "Приклад Житомира. В минулому році у них були цілі війни. Вони по якому шляху пішли – зірвали тротуари і рік їх робили. А це ж зима, весна, дощ, сніг. Нам пропонувала одна київська будівельна організація, що давайте ми всі зірвемо тротуари, а потім будемо їх робити. Це вони так говорять. Якщо б вони їх зробили за тиждень чи за місяць, тоді так. Але ж ми розуміємо, що це може на роки розтягнутися. Тому ми частину знімаємо тротуарів – кладемо, знову частину знімаємо – кладемо, поступово так робимо".

  Міський голова Коростеня зазначив, що в цьому році на оновлення тротуарів в місті планують витратити від півтора до двох з половиною мільйонів гривень. В центральній частині міста планують викладати тротуари плиткою, а в деяких районах – асфальтуватимуть.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework