Дивовижна фотосесія матусь, які годують своїх діток грудьми. ФОТО

  П’ятничний вечір, всі у передчутті вихідних. А в мальовничому ботанічному саду Житомирського національного агроекологічного університету о 18:00 відбувається неймовірно інтимна, емоційна та зворушлива фотосесія: матусі годують своїх діточок грудьми.

  Близько 30 матусь погодилися взяти у ній участь. Та й місцеві фотографи не проти були попрацювати з такими чудовими моделями. Не кожного дня випадає така можливість.

  Матусі у білих вбраннях, переважно сукнях та сарафанах, а їхні дітки теж святково одягнені. Спостерігаючи за цим видовищем, складається враження, що ти потрапив у якусь казку, настільки чарівний вигляд має усе довкола. Ви й самі можете переконатися у цьому, переглянувши наші світлини. До речі, деяких матусь прийшли підтримати їх чоловіки, близькі, або ж друзі; деякі родини прийшли на фотосесію у повному складі.

dity

  Перед фотографами стояло непросте завдання, адже багатьом відомо, що маленьких дітей дуже важко фотографувати: вони дуже нетерплячі, крутяться, немов ті  в’юни, та ще й вередувати можуть і т.п. Але фотографи виявилися справжніми професіоналами і справилися зі своєю задачею на відмінно. Ще б пак, їм же допомагали матусі, які у разі потреби заспокоювали свою малечу, коли дітки починали хникати або капризувати. 

dity

  Про ідею та мету фотосесії розпитуємо в організатора, і водночас учасниці, заходу — Світлани Глущенко, консультанта з грудного вигодовування, інструктора з підготовки до пологів, аквапідготовки для вагітних, пре – та перинатального психотерапевта.

  «Виникла ідея зробити фотовиставку до Всесвітнього тижня підтримки грудного вигодовування (перший тиждень серпня). Саме тому ми сьогодні й зібралися тут, у ботанічному саду, щоб зробити гарні світлини в межах проекту “Молочні Ріки Любові”, а також отримати незабутні, позитивні враження. Ще однією метою сьогоднішнього заходу є популяризація грудного вигодовування. Варто постійно наголошувати та акцентувати, що грудне молоко — це здоров’я, це сила для малюка та запорука його міцного імунітету.

dity

  До речі, подібна фотосесія нещодавно відбулася в Австралії. На ній з усієї країни зібралося лише 25 матусь зі своїми дітками, а у нас в Житомирі навіть трішки більше — близько 30! Взагалі я знала, що у різних країнах світу та навіть деяких містах України відбуваються  такі заходи, тому й подумала: а чому б не організувати подібну фотосесію у нас в Житомирі? Вважаю, що для першого разу ми отримали чудовий результат. У планах є продовжувати й надалі подібні заходи. А фото, зроблені сьогодні, ми покажемо на фотовиставці в Житомирі, організованій до Всесвітнього тижня грудного вигодовування, на початку наступного місяця. Анонсування запланованого заходу буде дещо пізніше.

  Від цієї фотосесії у мене найкращі враження!Сьогодні тут дійсно були ріки молока, ріки любові, а також ріки добра!».

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

dity

Катерина Дейнека  

Всі новини Житомира 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework