В Олевську разом із власником вибухнуло авто

  8 липня о 12:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць м. Олевськ виникло загоряння автомобіля «Москвич». Про це рятувальників сповістили сусіди власника легковика, коли почули вибух.

   По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця пригоди, полум’ям було повністю охоплено автомобіль. Транспортний засіб знаходився на подвір’ї, поблизу гаража. В салоні, на водійському сидінні вони помітили тіло людини. Це був 47-річний власник авто. Чоловік уже не подавав ознак життя.

  Як з’ясувалося, того дня власник легковика посварився зі своєю дружиною та пішов до гаража. Він був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік закурив цигарку та заснув. Недопалок упав у салоні та почав тліти. На задніх сидіннях знаходилась 10-літрова каністра з бензином, до якої дістався вогонь, що ймовірно і призвело до трагедії.

  Силами бійців ДСНС о 12:35 пожежу локалізовано, а о 13:05 – ліквідовано. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління.

У ДСНС України у Житомирській області

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework