«Тієї жахливої ночі троє молодиків закатували мого чоловіка на його робочому місці, коли грабували фірму»

  Цей жахливий злочин, який стався 8 грудня 2015 року не залишив байдужими багатьох жителів Коростишева. Резонанс його досяг і наших днів, адже зловмисники з неймовірною жорстокістю розправилися з місцевим жителем, якого люди знали як прекрасного сім'янина та доброго товариша.

62-річний Валерій Юрійович Зоров працював охоронцем на каменеобробній фірмі ФОП "Гелевей". Думка власника фірми про нього як людину і працівника однозначна: Зоров був людиною надійною. І за весь час його роботи на підприємстві жодних проблем не виникало.

"Шановна редакціє! - написала нещодавно дружина загиблого Валентина Зорова. - Лист, який я вам адресую, написаний моїми гіркими сльозами та сльозами моїх дітей і онуків і пекучим болем наших сердець. Дуже хотілося вилити душу одній з кращих газет у країні! 

...Тієї жахливої ночі троє молодиків, 23-х, 25-ти та 28-ми років, закатували мого чоловіка на його робочому місці, коли грабували фірму. Його зв'язали скотчем та жорстоко били. Лікарям врятувати його не вдалося. Ні читати висновок судово-медичної експертизи, ні дивитися на те, що зробили з Валерієм, без жаху було неможливо. Що сім'я тоді пережила і що переживає зараз, словами пояснити важко. Адже мій чоловік був людиною доброзичливою, дуже хорошим батьком і дідусем та прекрасним господарем.

...Кохання звело нас одного чудового осіннього дня. Через півроку ми з Валерієм одружилися і дружно, з любов'ю прожили 38 років. Усе в нас складалося добре: побудували дім, посадили дерева, народили чудових діток - доньку Танюшку та сина Сергійка. А діти за наші добрі й люблячі серця щедро нагородили нас дівчатками-перлинками та козаком онуком. До речі, всі діти на вулиці знали, якщо дідусь Валера завів свого "Москвича", то кататиме він не тільки своїх онуків, а й усіх дітей. Вправний він був і рибалка, і грибник, і ягідник. Мріяли з ним і правнуків дочекатися. Та не збулося - вбили його за те, що дуже добре чуже майно охороняв...".

  Підозрювану трійцю, двоє з якої раніше судимі, затримали вже через десять днів. Розібравшись з охоронцем, вони, як йдеться в обвинувальному акті, викрали сейф, у якому знаходилися гривні та валюта на загальну суму майже сімсот тисяч гривень.

  "Між іншим, бабуся одного з них, - розповіла Валентина Францівна, - проживала з нами по сусідству. А один з них, як повідомив у суді свідок, гайнув до Львова, де погуляв на закривавлені гроші. Треба віддати належне нашій поліції та місцевій прокуратурі, адже досудове розслідування було проведено вправно і швидко. Вже через чотири місяці кримінальне провадження передали на розгляд суду, з'ясувавши, хто з грабіжників мав "пришити" охоронця, хто "виколупуватиме" з адмінприміщення сейф з грішми, хто стоятиме "на шухері" і хто поведе бусик з награбованим.

  Та ось суд розпочався дивно і так і продовжується. Спочатку наш районний суддя взяв самовідвід, посилаючись чи на знайомство, чи на зв'язки з родиною одного з підсудних. Друге засідання відбулося вже у Корольовському районному суді м. Житомира. Та нас з сином - потерпілих - незрозуміло чому на нього не запросили. Доньку взагалі потерпілою не визнали. Потім засідання почали відбуватися дуже короткочасні, інколи по 20-30 хвилин. Відкладалися через те, що адвокати не з'являлися або у підсудних, мовляв, "банний день". Ми не бажаємо помсти, але дуже хочемо, щоб восторжествувала справедливість. Дякуємо, що вислухали!".

  Як повідомили донька Тетяна та онука Мариночка, які також відвідали редакцію, дуже хочуть справедливого покарання і жителі міста, адже з багатьма з них Валерій Зоров пропрацював разом не один рік.

Джерело: exo.net.ua

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework