У Житомирській лікарні обікрали небіжчицю. ВІДЕО

  У Житомирській лікарні обікрали... - ви зараз, краще, тримайтеся - небіжчицю. Рідні померлої підозрюють самее медичний персонал. Але в закладі просто розводять руками. І посилають родичів... з відділення у відділення. Цим кричущим інцидентом уже займається поліція. Хто ж наважився зняти сережки з мертвої жінки?

  Її сім'я не повірила власним очам. Житомирянка Тетяна нещодавно поховала свою сестру. Анастасії було усього двадцять. Дівчина мала проблеми з нирками і готувалася до лікування за кордоном. Але до операції не дожила. Тепер родичі покійної оббивають пороги обласної лікарні. Саме там, у відділенні інтенсивної терапії і померла Настя,йдеться у сюжеті "Надзвичайних Новин".

Під час похорону рідні не повірили власним очам - із небіжчиці хтось зняв золоті сережки. Цінність прикрас не у їхній вартості, каже Тетяна. Це був подарунок сестрі на шістнадцятиріччя.

Жінка переконана: сережки вкрали одразу після смерті дівчини. І зробили це у відділенні інтенсивної терапії.

Тетяна звернулася до завідувача відділення. Той підтвердив: дівчину привезли із сережками. Усі, хто реанімував хвору, вже написали пояснення. Проте злодія так і не знайшли.

Джерело: nnovosti.info

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework