Волонтери рятують пораненого бійця 95-ої бригади від ампутації

  Сергій офіцер 95 Бригади. У перший день травня 2017 року біля с. Широка Балка отримав наскрізне кульове поранення верхньої третини лівого плеча з пошкодженням голівки плечового суглобу. Це сталося під час обстрілу зі стрілецької зброї з боку позицій терористів. З місця бою Сергія оперативно евакуювали та доправили у Торецьку лікарню, де виконали первинну хірургічну обробку ран та фіксацію лівої верхньої кінцівки гіпсовою лангетою.

  По тому Сергій проходив лікування у військових шпиталях Харкова та Києва. Переніс кілька операцій. Зараз у Сергія виникли небезпечні ускладнення – з’явився кістковий набряк, є ризик відторгнення лівого плеча і, як наслідок, повної втрати кінцівки. Ліва рука не працює, відсутня чутливість. Але Сергій хотів би продовжити службу у війську, а для цього вкрай важливо не лише зберегти руку, а й максимально відновити її функції. Саме тому Сергій звернувся до проекту «Біотех-реабілітація поранених», де лікарі запропонували складний, але ефективний метод лікування його травми.

  Сергій живе у Житомирі. До війни був підприємцем. До війська Сергія мобілізували під час другої хвилі мобілізації влітку 2014 року. З того часу і до поранення він стоїть на захисті Батьківщини. Брав участь у бойових операціях в багатьох місцях вздовж лінії розмежування. Має двох дітей: 4-річну доньку та 19-річного сина. Сергій надає перевагу активному відпочинку та займається спортом. З дитинства грав у волейбол. Сергій дуже сподівається швидше одужати та повернутися до повноцінного життя.

  Сергію загрожує втрата суглобу. В такий ситуації зазвичай застосовують ендопротезування, а при ускладненнях – можлива навіть повна ампутація руки. Але реконструктивно-відновлювальне лікування із застосуванням клітинних технологій допоможе зберегти суглоб, відновити дефект кістки та максимально повернути функції руки.

  Вартість лікування складає 399 342 гривні.

  Деталізація витрат на діагностику та лікування:

1. Обстеження протягом лікування (терапія, ортопедія, біострахування) – 11 724 грн.
2. Забір фрагменту малогомілкової кістки та червоного кісткового мозку (зі знижкою 40%) – 15 803 грн.
3. Ендотеліальні клітини, 40 млн. клітин (зі знижкою 50%) – 33 600 грн.
4. Періостальні клітини, 40 млн (зі знижкою 50%) – 33 600 грн.
5. МСК з кісткового мозку, 100 млн (зі знижкою 50%) – 74 025 грн.
6. Кістковий блок, 5-7 см, індивідуальне виготовлення (зі знижкою 40%) – 12 000 грн.
7. Кісткові чіпси, 2 види (зі знижкою 40%) – 15 200 грн.
8. Анестезія (зі знижкою 15%) – 9 350 грн.
9. Реконструктивно-відновлювальне лікування в стаціонарі (зі знижкою 40%) – 194 040 грн.

Підтримати бійця, внесши кошти на лікування, можна тут.

Джерело: www.peoplesproject.com

Всі Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework