Реконструкцію дитячого садочку №58 у Житомирі планують завершити до кінця вересня цього року. ФОТО

  Про це під час брифінгу, який відбувся 11 липня, розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

  Ще два роки тому на місці дитячого садочку №58  (м. Житомир) був лише фундамент та стіни. Станом на 11 липня 2017 року, на цьому об’єкті вже проводяться внутрішні роботи. Сьогодні Сергій Сухомлин разом із заступником Матвієм Хреновим, начальником управління освіти Житомирської міської ради Валентином Арендарчуком та представниками місцевих ЗМІ побував на цьому об’єкті та особисто перевірив, на якій стадії нині перебуває ремонт дитячого садочку №58.

ДНЗ 58 Житомир

  Як повідомив Сергій Сухомлин: «Вартість реконструкції цього навчального закладу — близько 30 мільйонів гривень, 8 мільйонів з яких витрачені лише на обладнання (пральна машина, кухонне обладнання тощо). Ми збільшили кількість дітей, які навчатимуться у цьому освітньому закладі, бо в мікрорайоні Крошня, де він знаходиться, є гостра потреба у дитячих садочках.

ДНЗ 58 Житомир

  Єдине, що зараз не дуже влаштовує — терміни виконання робіт: хотілося б, щоб вони виконувалися швидше. Ми занадто багато часу вже витратили, щоб увести цей об’єкт в експлуатацію. Є установлені терміни, яких на сьогоднішній день не дотримано. Сподіваюся, що на кінець вересня поточного року ми вже вийдемо на здачу цього об’єкту. Планувалося ввести його в експлуатацію 1 вересня, але, чесно кажучи, я об’єктивно оцінюю терміни виконання робіт і  бачу, що ми не встигнемо це зробити».

  Валентин Арендарчук зазначив, що будівництво нових дитячих садочків вкрай важливе для нашого міста, адже нині групи в дошкільних навчальних закладах просто переповнені:  1,5 дитини на одне місце. 

ДНЗ 58 Житомир

  Під час брифінгу міський голова проінформував, що сьогодні ж відбудеться нарада, на якій обговорюватиметься питання реконструкції дитячого садочку №58. «Під час наради ми вирішимо: накладати якісь санкції, або ж вживати якихось заходів, шукати шляхи-виходи, аби посилити,  пришвидшити роботу на цьому об’єкті », — акцентував Сергій Сухомлин.

ДНЗ 58 Житомир

  Реконструкція дитячого садочку відбувається за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (він виділив майже половину усієї суми) та за рахунок коштів із міського бюджету.

ДНЗ 58 Житомир

ДНЗ 58 Житомир

ДНЗ 58 Житомир

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework