У Житомирі активно триває будівництво міської гімназії №3. ФОТОРЕПОРТАЖ

  Доказом цього є те, що вже почали зводити другий поверх корпусу гімназії. Сьогодні, 11 липня, відбувся виїзний брифінг житомирського міського голови Сергія Сухомлина, у межах якої він побував на цьому об’єкті і на власні очі зміг переконатися, чи належним чином виконуються роботи і чи дотримується компанія-підрядник термінів виконання робіт.

  «Сьогодні ми вже побачили як відбувається реконструкція дитячого садочку №58.  Якщо порівнювати роботу підрядників на тому об’єкті і на об’єкті, де ми перебуваємо зараз — корпус гімназії №3, то це дві великі різниці. Підрядників, які працюють над  будівництвом гімназії, я можу ставити у приклад іншим, адже компанія відповідає за взяті на себе обов’язки, дотримується термінів.

  Щодо цього об’єкту, то задачі на цей рік наступні: повністю завершити будівництво корпусу, оздобити фасади будівлі. Також вже здійснюються роботи, щоб підключити корпус гімназії до опалення, аби у зимовий період можна було вже здійснювати внутрішні роботи», — зазначив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

гімназія 3

  Мер згадав і про те, що в старому корпусі гімназії №3 було всього лише декілька класів. Школа навіть не мала їдальні — був лише буфет. «У новому ж корпусі вже передбачені: спортивний зал, їдальня, тренажерний зал для учнів, і буде вже 12 класів. Кількість класів суттєво збільшилася.

  До того ж, будівництво цього навчального закладу увійшло в проект  “Нова українська школа”, який реалізується спільно з Мінрегіоном та Міністерством освіти. Усі майданчики, усі класи вже створюються саме за цим проектом. І вже на останньому поверсі гімназії будуть зали, приміщення для арт-майстерень. Тут відбуватимуться різні заняття, факультативи, гуртки. Ми хочемо дати можливість учням займатися творчістю та саморозвитком», — розповів Сергій Сухомлин.

гімназія 3

гімназія 3

  Зазначимо, що новий корпус будується з використанням сучасних енергоефективних технологій з урахуванням потреб людей з обмеженими можливостями. Проект реалізується за підтримки Державного фонду регіонального розвитку, з якого на будівництво школи виділили 20 мільйонів гривень. Це буде перший навчальний заклад у Житомирі, який будується з часів проголошення незалежності України. Будівництво дозволить збільшити кількість учнів у закладі на 300 осіб. Нині в школі навчається 970 учнів у дві зміни.

гімназія 3

гімназія 3

  Нагадаємо, що сьогодні Сергій Сухомлин разом із заступником Матвієм Хреновим, начальником управління освіти Житомирської міської ради Валентином Арендарчуком та представниками місцевих ЗМІ перевіряв, на якій стадії нині перебуває ремонт дитячого садочку №58.

 

гімназія 3

гімназія 3

гімназія 3

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 12/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework