На проспектах Житомира до кінця року з'являться острівки безпеки

  Наразі на дев'ятьох пішохідних переходах на проспекті Незалежності та десятьох на проспекті Миру нанесена спеціальна розмітка. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

  Заступник міського голови з транспортних питань Дмитро Ткачук разом з розробником проекту будівництва Андрієм Паламарчуком виїхали на місце, аби обговорити перспективи проекту та внести в нього зміни. На їх переконання, наявність острівків безпеки на проспектах міста має підвищити рівень безпеки не лише пішохода, але і велосипедиста. Тому для власників двоколісних в острівках безпеки будуть створені спеціальні зони.

 "Дуже важливо, аби в інфраструктурних проектах закладали можливості для розвитку веломаршрутів. Це дає нам перспективи змінювати як міську інфраструктуру, так і спосіб мислення водіїв та велосипедистів", – цитує уповноваженого з велосипедного транспорту Олександра Папірного прес-служба міської ради.

  Завершити будівельні роботи планують до кінця року, орієнтовна вартість всього проекту близько півтора мільйони гривень.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework