×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У вантажівки, яка перевозила товари з Одеси до Львова, на Житомирщині загорівся причіп

{jcomments on}23 жовтня о 22:08 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Брусилів надійшло повідомлення про загоряння вантажівки Рено поблизу с. Ставище.

До служби порятунку «101» зателефонував один з водіїв вантажівки. Як з’ясувалося, автомобіль перевозив з Одеси до Львова товари повсякденного вжитку. На під’їзді до с. Ставище далекобійник, який їхав позаду, повідомив по рації свого товариша, що в нього загорівся причеп. Водій палаючої вантажівки одразу зупинився та почав гасити займання за допомогою вогнегасника. Проте самотужки йому це зробити не вдалося.

Як повідомляє У ДСНС у Житомирській області, на момент прибуття рятувальників причеп був повністю охоплений полум’ям. Зусиллями надзвичайників о 22:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:25 – повністю ліквідувати. Вогонь знищив речі, що перевозилися в причепі, проте вантажівка від полум’я не постраждала. Внаслідок пригоди загиблих та травмованих не виявлено.

Як стало відомо пізніше, серед товарів, що знаходились у причепі були різноманітні запальнички, залізні балончики для їх заправки та тканинні матеріали. Попередньою причиною пожежі є самозаймання невідомої речовини. Однак остаточну причину виникнення вогню наразі встановлюють фахівці.

n2410141173

Последнее изменение Суббота, 25/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework