В Коростишеві розстріляли власника каменеобробного заводу

  Невідомі розстріляли власника каменеобробного заводу, члена партії "Українське об'єднання патріотів" ("Укроп"). Євгенія Дідковського у Коростишеві Житомирської області.

  Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції, передають Українські Новини.

  "15 липня в Коростишівський відділ поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення 29-річного підприємця. Чоловік отримав вогнепальне поранення на одній з центральних вулиць райцентру від невідомих, які їхали на мотоциклі. Поліція почала кримінальне провадження та проводить заходи щодо встановлення осіб нападників", - сказано в ньому.

  Встановлено, що близько 15:30 на площі Соборній у центрі Коростишева двоє чоловіків, рухаючись на мотоциклі, здійснили кілька пострілів у потерпілого, заподіявши йому проникаючі поранення черевної порожнини.

  За попереднім висновком фахівців, постріли були здійснені з револьвера типу "Флобер".

  Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

  Поліція проводить слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб нападників та їх затримання.

  Прес-служба партії "Укроп" заявляє, що Дідковський знаходиться в реанімації, його стан стабілізувався.

  "Близькі, друзі та однопартійці потерпілого вважають причиною нападу помсту за те, що Євген разом з братом Віктором, також членом партії Укроп, домагалися того, щоб правоохоронні органи припинили діяльність кримінального угруповання на чолі з Андрієм Лавриненко", - сказано в заяві політсили.

  "Укроп" також повідомляє, що в квітні 2017 року брата Віктора Дідківського побили невідомі.

  Партія закликає міністра внутрішніх справ Арсена Авакова оперативно і ефективно розслідувати факт нападу на активіста і притягнути винних до відповідальності.

Всі новини Житомира

 .

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework