Станишівська перлина

  Народна майстриня із села Станишівки Галина Кравчук демонструє вироби із соломки та лози.

  Під такою назвою у селі Станишівці Житомирського району відбувся перший мистецький фестиваль, що на одній сцені зібрав талановитих людей об’єднаної територіальної громади, зокрема, зі Зарічан, Пісок, Ліщина, Станишівки, Луки, Туровця, Скоморох. Учасники художньої самодіяльності при сільських будинках культури та клубах представили пісні, танці, вірші пронизані любов’ю до рідного краю, малої батьківщини та України. Майстри образотворчого та декоративно­ужиткового мистецтва своїми роботами також продемонстрували гостям і учасникам свята, наскільки цей край багатий на таланти.

  — Ми зберігаємо та примножуємо наші традиції заради майбутніх поколінь, — наголосив Станишівський сільський голова Юрій Матвійчук. — Тому не дивно, що участь у фестивалі беруть не лише люди старшого віку, а й діти та молодь.

  Піснями привітали учасників фестивалю народний артист України, художній керівник ансамблю «Древляни» обласної філармонії Юрій Градовський і солісти народного гурту «Джерела» районного будинку культури села Сінгурів Михайло та Людмила Гриценюки.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework